Klar til weekend hygge på Rørvig Strand Camping

Halajes lille solkrog

Vejrudsigten for Nordsjælland så tilforladelig ud, så vi drog til Camping Rørvig Strand for at nyde weekenden nær skov og strand. Vi ankom fredag 10 minutter over 12 og fandt bommen nede og receptionen låst og lukket ! Man kunne ringe på et telefonnummer -men fik fat i Voice Mail !! Vi fandt en medarbejder og spurgte om hun ikke kunne lukke os ind, så kunne vi blive registreret senre. Der er lukket mellem 12 og 14 - kom kl. 14 og bliv lukket ind. Velkommen til DCU pladsen.............

 

Adgang forbudt mellem 12 og 14 !!

Vi vendte vogntoget og kørte ind til Nykøbing, hvor vi nød det gode vejr og en god frokost på Algade. Returnerede til pladsen, hvorefter vi hurtigt blev installeret på en god lille plads. Meldinger fra København og Feddet lød på stærkt regnvejr, så vi var glade for vores valg af det solbeskinnet Rørvig. Vi nød vejret resten af eftermiddagen med en god bog og et glas rosé. Om aftenen cyklede vi ind til Nykøbing, hvor vi spiste på restaurant "Madkunsten" Dyrt, men dejligt. Aftenen sluttede vi af hos Annemarie og Karsten, der har en efterårsplads på Rørvig Strandcamping.

På vej til stranden

Servicebygningerne

Lørdag vågnede vi igen til en dag med strålende solskin og indtog morgenmaden i det fri. Ved middagstid gik det atter til Nykøbing, denne gang i bil, da vi skulle handle ind. Fruen var på jagt efter en jakke til et forestående bryllup, men da vi havde været inde i samtlige tøjforretninger med negativt resultat, måtte vi (hun) give op og vi (hun) forlod nedtrykt Nykøbing. Vi kørte en korte tur til Rørvig Havn, hvor vi frekventerede den lokale fiske handel - så stod den på friske fisk til om aftenen. Da vi kom tilbage på pladsen gik vi en tur til stranden, mens vi fordøjede frokosten. Det er en virkelig dejlig sandstrand, men efter at have dyppet tæerne, sprang vi den helt store badetur over.

Pas på, hvis du kigger ind af vinduet her.

Søndag var det gråvejr, men holdt dog stadig tørt. Så vi fik pakket ned stille og roligt og forlod pladsen efter en god weekend, hvor vi var heldige med vejret.

DCU Rørvig Strand Camping er stadig en plads med overvægt af fastliggere og man er tilsyneladdende ikke særlig imødekommende over for turister. Bare det at, da vi går en tur på pladsen bliver antastet af lejrchefen, der spørger, hvad vi laver der. Vi kiggede ind af vinduet til fittnescentret !! Ja, vi bor altså på pladsen. Nå, siger han og cykler væk. Meget charmerende !!! Men hvis man kan holde en minimal kontakt til personalet er pladsen fin til en weekend.

Der er kommet nyt værtspar i 2015, Tak