Udsigt over Aarhus Bugten fra vores parcel

Weekend ved Aarhus Bugten....

Da vi i anden forbindelse skulle en tur til Aarhus i weekenden den 7. juli, valgte vi at tage campingvognen på slæb. Så svigerinden og undertegnede havde booket plads ved siden af hinanden på Blommehaven Camping -

Ledige pladser på strandsiden....

Vivi og Rene var ankommet ved 17 tiden og blevet installeret på den lovet plads. Vi ankom kl. 20.04 og en meget bestemt dame i receptionen fortalte, at vores plads var annulleret, da vi nu ankom efter kl. 19 !! Jeg beklagede meget at jeg ikke havde set, at man skulle advisere pladsen, såfremt man kom efter kl. 19 !! I de 40 år vi har camperet har vi dog aldrig i Danmark været ude for dette.

Og pludselig var pladsen ledig......

Vi synes måske, at det var meget lidt imødekommende at sende os over på den anden side af vejen til et plørehul af en parcel samt en udsigt til toiletbygningen. Men alt var booket på den anden side!! (på 1 time!!!) Mens vi er ved at slå benene ned kommer selve campingfatter buldrende og fortæller, at nu har de skaffet en plads på strandsiden!!. Meget glade vender vi om og kører over på den anden side. Lige da vi skal til at køre ind igennem bommen kommer "fatter" igen og fortæller, at nu kan vi godt få den plads, vi har booket, fordi han har "ringet til dem som kommer og fået flyttet dem" !! Da Anne vil række ham hånden og sige tak, vender han sig om og går.

Muligheder for gode vandreture omkring pladsen i skoven

En ærgelig start på en ellers rigtig god weekend - men det var ikke værtsparrets skyld

Blommehaven er en rigtig dejlig plads med en fantastisk placering ud til Aarhus Bugten og dejlige omgivelser i Marsellisborgskoven. dejligt.

PS: Der kom iøvrigt aldrig nogen andre campister, hverken på vores parcel eller den anden "ledige" og den utroværdighed gør desværre at vi ret sikkert ikke kommer igen.