Udsigten fra Hansens plads

Hansen og Jensen ligger lunt i solskinnet

Sidste weekend i september drog alle fra HALAJE til Camp Hverringe på Nordfyn for at afslutte sæsonen sammen. Lad det være sagt med det samme: Camp Hverringe er helt klart en af de bedste pladser i Danmark vi har været på. Hvis ikke den bedste. Alt er ekstremt velholdt. Selv græsset har flere steder samme niveau som på en golfbane !! Personalet er smilende og meget hjælpsomme - her føler du dig virkelig velkommen, selv om det er sidst på sæsonen.

Flotte velholdte bygninger

Overnatningsprisen er all inclusive, Varmt vand i badet, familierum, køkken, adgang til swimmingpool alt koster gratis. SÅDAN......

Pladsen ligger lige ned til stranden, hvor der udover badning er mulighed for at sætte joller i vandet, for dem som ønsker at fiske. Masser af aktiviter for dem der har små børn med og for os ældre er der gode udflugtsmuligheder. Hvis vi skulle holde sommerferie i Danmark er Camp Hverringe et virkeligt godt bud.

HALAJE ligger fint i 2. række

Familien på tur

Det var første og nok også sidste gang i år, at hele HALAJE var samlet - derfor gik det meste af tiden med hygge på pladsen og vandrerture i området. En enkelt tur til Kerteminde blev det dog også til, men byen synes allerede at være gået i vinterhi. Herfra er desværre ingen billeder, da fotografen gik ned med influenza

  • Ungerne i klatrestativet

  • Fine tilkørselsforhold

  • Området omkring receptionen

Fælles middag i køkkenet

Da vi var ialt 11 personer kneb det med pladsen i forteltet og derfor indtog vi pladsens flotte veludstyrede fælleskøkken, hvor der var borde og stole til allesammen. Her spiste vi vores aftensmad og hyggede os, stort set uden at blive forstyrret af andre.

Søndag pakkede vi ned i strålende solskin og nogle dejlige dage på Camp Hverringe var slut. Men vi kunne helt sikkert godt finde på at vende tilbage - under lidt højere temperaturer.

Fra pladsen kunne vi se ud til øen Romsø