Velkommen til HALAJE

Ris og Ros modtages eller bare en lille hilsen

19-02-2022

Elsebeth

Flot hjemmeside

Hjemmeside 03-04-2020

Morten Hansen

Det er absolut den bedste camping plads i DK, og det kommer fra en som rejser rigtigt meget rundt, tak for gode oplevelser...

10-09-2018

Ulla-Britt Nielsen

Hej med jer

Har lige læst om jeres tur. Nu burde jeg jo sådan set også få tid til at lægge beskrivelser af vores ture på nettet. Jeg skriver altid dagbog alligevel. Vi snakkes ved!

K.h. Ulla-Britt

05-07-2018

Jette Sauerberg

Hej

>

> Dejlige feriefortællinger, ville bare ønske I ville afslutte

> fortællingerne. Det er som om vi kun lige må hører om de første par

> dage. Både jeres tur i 2017 og 2016 slutter temmelig brat.

>

> Hilsen

>

> Jette Sauerberg

12-05-2017

Niels Bisgaard

Hej Halaje, kan se i overvejer Biarritz. Kan klart anbefales. Vi har besøgt denne meget fine plads lige nord for Biarritz. Der er også knapt så varmt som i Sydvest Frankrig. 😎
Vi har ikke fast plan endnu udover første faste plads bliver v Avignon
og at vi får nogle dage v Lac de Serra du Poncon.
Glæder mig til at læse mere fra jer.

Hjemmeside 18-10-2016

Karen Olesen

Hej Halaje
Har læst med stor interesse jeres tur til Loire/Alsace - men når 2. afsnit er læst, kan man ikke komme videre - dette må vist være en fejl eller er det mig der ikke kan finde ud af det :-))
Glæder mig til at læse resten.
Venlig hilsen
Karen

12-07-2016

Svend Andersen

Tak for en god hjemmeside herunder jeres forslag til transitpladser.
Netop hjemvendt fra Frankrig kan berettes, at Camping Municipal De Challes i Bourg en Bresse er lukket. Må jeg foreslå, at pladsen fjernes fra jeres ellers fortræffelige fortegnelse
over transitpladser.

Hjemmeside 25-06-2016

Lone Gad Rasmussen

Hej med jer
Sikke en flot hjemmeside og mange fantastiske beskrivelser overalt i Europa. Hvis I nogen sinde skulle få lyst til at komme til Midt Jylland er vi meget behjælpelige med en pakke med camping og oplevelser.

22-06-2016

rene & vivi

Hej Hala nu er JE i Kroatien mens Hansens flytter til Farum. Kroatien er helt fantastisk, når vi kan rejse inden det store skoleferie pres ankommer til sydens varme og sol. Vh. Familien. Jensen.

28-10-2015

Lars Torstensen

Kan se i hsr været på Brasilia i syd frankrig.
Ved i om det er en plads der er egnet for børn på 18 og 20.
Jeg tænker her på om det er diskotek og andre unge mennesker.
Måske andre forslag i det område?
Fed hjemmeside😀

17-09-2015

Niels Bisgaard

Hej tak for en spændende side.
Et tip til transit på A2. Potts Brauerei ligger lige op til A2 og den kan høres, men inde vognen synes støjen er dæmpet. Bryggeriet har en Stellplats der koster 5 € man kan bruge restaurantens toilet og evt se bryggeriet.
Se evt. dette link http://www.brau-backhaus.de. Vi var der i juli både på ud og hjemturen.

02-03-2015

Gitte Kristensen

Hej Ole Steen
Jeg har helt dårlig samvittighed. Da jeg flere gange har fået hjælp af jer :-) Og du bad mig sidste sommer om at skrive info mht. Cinque Terre :-) Det har jeg totalt glemt, indtil nu hvor jeg ser jeres planer for sommeren 2015 - du er
velkommen til at skrive - hvis du har brug for oplysninger.

19-07-2014

Anne & Kent

Hej Halaje,

Herligt at hilse på jer og sjovt at se 'konvojen' trille ind på pladsen i Ardeche for et par uger siden.

Håber i får en god tur nordpå...

02-02-2014

tony kristensen

jeg har med held en gang for et par år siden spurgt til en plads plan/oversigt på camping du domaine , den har jeg desværre mistet , så hvis i stadig har en sådan vil i så gerne maile den til mig igen.
M.v.H. tony kristensen

10-01-2014

Ulla Hald

tillæg til nedenstående - passe bedre til vores behov som i at have en søn på 15 og en søn og svigerdatter på 19 med ;-)

mvh Ulla Hald

10-01-2014

Ulla Hald

Hej med jer.
Jeg vil også gern lukrere på jeres erfaringer med Camp Du domaine.
Jeg vil gerne vide noget om hvor på pladsen det er godt at være - og også gerne noget om, hvor store pladserne er og om det er tilladt at have et ekstra telt med til
et par unge mennesker??
Vores venner Joan og Flemming Petersen (petersemcamping) anbefaler en anden plads i området - men vi synes denne her ser mere ud til at passe til vores behov.
camping hilsen
Ulla Hald

Hjemmeside 08-12-2013

Carl Chr. Iversen

Hej med jer, har været inde og kigge på jeres transitpladser, stor hjælp, gode beskrivelser. Har kigget på Tyskland, Frankrig og Østrig og Italien )kunne godt bruge lidt flere i Østrig).
Tak for en stor hjælp, til næste sommerferie.

Med venlig
hilsen

Carl Chr. Iversen

26-11-2013

Jensens

Det er stadig en LMC 560

Hjemmeside 08-08-2013

Joan Petersen

Hej Ole Steen
Det er et fantastisk flot foto af "jeres" campingplads Criques de Porteils - glæder mig rigtig meget til at læse om jeres tur og se alle jeres fotos.
I morgen går turen til Frankrig, og vi er stadig ikke sikker på, hvor vi tager hen
;-)

Venlig hilsen Joan

12-02-2013

Jesper Rensch

Hej med jer

Jeg kan se, at flere andre har lukreret på jeres erfaring med Camp Du Domaine. Jeg kobler mig på, og håber at i kan svare på følgende:

Vi har lavet en foreløbig reservation på Camp Du Domaine, der har sendt os et tilbud på
plads nr. 654.

Kan i sige noget området, hvor denne plads er beliggende. Som så mange andre vil vi selvfølgelig gerne have det hele (nær vand, god plads, skygge, rolig osv.). På tilbuddet skriver de, at det er en stor plads ca. 300 m fra vandet.


Hilsen
Jesper

Hjemmeside 19-11-2012

Torben

Flot side

Kik evt også lidt på min side

Hjemmeside 16-11-2012

Elsebeth

Hej Ole Steen.
Jeg har lige nogle spørgsmål, som du måske kan hjælpe mig med, men har forlist din mail adresse.
Gider du lige sende mig en mail
venlig hilsen Elsebeth

01-11-2012

Thorkild Overgaard

Kære medcampister!
Har linket til Jeres hjemmeside via Campingferie dk, og har læst om Jeres forskellige ture.
Flotte billeder og fine beskrivelser.
Jeg stoppede op ved beskrivelsen om Jeres oplevelser med lejrchefparret på Blommehaven.
Vi
er kommet en del på Blommehaven, og har et par gange haft stort set identiske oplevelser, også hvor lejrinden hævder, at ledige pladser er reserverede, men at der så alligevel aldrig dukker folk op.
Lidt synd, for det er ellers alletiders plads - specielt
på vandsiden.

De bedste campinghilsner
Thorkild Overgaard

Hjemmeside 28-08-2012

Per Servé

Hej

jeg har linket til jeres flotte rejsebeskrivelser - via mit rejseindex.

Med venlig hilsen
Per Servé

22-06-2012

henrik Jensen

Skrevet af Henrik jensen, d 22-06-2012
Vi er blevet lidt lun Camp du domanie efter at havde læst om jeres rejsebeskrivelse, men mangler et plads kort med plads nr. Skulle i ligge inde med et må i gerne sende på nedstående adr.
De har ledig plads i B 10 område.
mvh.

Henrik jensen

Hjemmeside 11-06-2012

Ove Lund

Tillykke med den nye flotte vogn, dejligt at læse om jeres campingoplevelser, det gir go' inspiration til alle vi andre campister.
VH.
Ove Lund

15-04-2012

Ulla-Britt Nielsen

Ja, det er bestemt en by, der er et gensyn værd. Dejlige stemningsfulde billeder, som vækker gode minder. Men I har vist også været steder, som vi ikke kender.

Hjemmeside 05-03-2012

Gitte Kristensen

Hej
Endnu engang er vi blevet inspireret af jeres ferie :-) Har dog lige et spørgsmål som vi gerne vil have lidt hjælp til, håber i vil hjælpe.
Camping Free Time - Toscana. Hvordan var pladserne, var der pænt og rent, hvorlangt til en by. Og sidst men ikke mindst, var der mere en 3A? På forhånd tak. Vh. Gitte

13-01-2012

tony kristensen

sidder lige lidt løst og planlægger sommerferien -2012 og er blevet " lun " på camp dudomine , kan tilslutte mig andres positive indtryk af jeres rejsebeskrivelser fra dette sted, men jeg har også det probiem at jeg godt kunne bruge en plads-oversigt med nr.og en sådan sender man ikke oplyser de fra pladsen.så hvis du/i kan " undvære " en pladsoversigt med nr. vil jeg gerne høre fra jer på forhånd tak .

19-12-2011

Jan fra Norge

Får bare ønske dere en rktig god jul, og takk for de flotte reisebeskrivelse. Mange flotte bilder fra plasser som dere har besøkt gir inspirasjon til å besøke steder jeg ikke har vært på tidligere

18-12-2011

Oddie

Hej med jer
Fantastiske billeder I har på jeres hjemmeside og sikke nogle fine beskrivelser. Vi var selv på Camp du domaine sidste år med 4 børn og vi forelskede os i stedet. Har allerede bestilt plads nær stranden :O). Men vi har et lille problem, vi har smidt oversigten over pladsen væk og vi kan ikke se om det er en god eller dårlig plads vi har fået :O). Ville høre om I evt. skulle ligge inde med en oversigt over pladsen med nummer på. Hvis ja, så må I gerne sende den til oddie@oddie.dk. På forhånd tak. Kh. Oddie

13-12-2011

Steen Andreasen

Hej HALAJE

Sidder her en sen aften og planlægger ferie for 2012. Camp Du Domaine er inde i billedet, mangler dog en pladsoversigt. Er det noget i kan bidrage me, vil jeg blive glad.

Super hjemmeside

Hjemmeside 15-09-2011

trine hansen

super søde sider

Hjemmeside 05-09-2011

Inge

Hej med jer!

Kom lige forbi og ville sige hej :-)

25-08-2011

Mette Hansen

Hej Halaje

Jo tak - vi havde en pragtfuld ferie på Camp Du Domaine i 2010. Pudsigt at skulle møde jer på en rasteplads :-)
Tro det eller ej, men i år havde vi faktisk overvejet Tahiti inden vi læste i skulle derned... men var lidt sent ude med at beslutte hvad vi ville, så i sidste øjeblik besluttede vi os for at tage til Camp Du Domaine igen, og vi blev ikke skuffet, dog havde vi ikke en lige så god plads som sidste år, men ok! Efter de 14 dage, kørte vi videre over til Bolzano, og mødtes med noget familie. Vi boede på en rigtig hyggelig lille campingplads der hedder Moosbauer - kan varmt anbefales super duper sted!

Hjemmeside 07-08-2011

Hedda Nielsen

Ja så er vi kommet hjem fra vores tur til Toscana hvor vi havnede i Cesina. Et rigtigt dejligt sted med masser af solskin og spændende byer at besøge bl.a. Pisa. Turen har jeg skrevet lidt om på hjemmesiden, så kik ind.
Hilsen Hedda Nielsen

29-06-2011

Lejla Pagaard

Super flot hjemmeside og dejlige billeder. Vi kører selv til Toscana i år med en 2,5 mtr vogn og jeg kunne godt tænke mig at vide om I kender nogle camping pladser dernede hvor det er muligt at komme med en bred og lang vogn. Kan jo se at jeres er lang men ikke hvor bred ?

Hjemmeside 05-04-2011

Hedda Nielsen

Hej HALAJE
Flot hjemmeside som vi helt sikkert kan få glæde af når vi i år tager til Toscana. Her har vi aldrig været og glæder os meget. Vi har så været på Camping Møns Klint flere gange og det kan I glæde jer til. Det er en dejlig plads og området er super flot. Turen fra Geocentret og ned af trappen og ud til Jydelejet er fantastisk. Tag bare kaffen eller andet med til pausen og husk camera. Her er meget at se.

Hjemmeside 30-01-2011

tina lassen

super side i har

Hjemmeside 28-01-2011

ea

super side

Hjemmeside 02-12-2010

Allan K. Rasmussen

Hej med jer.
Flot hjemmeside med masser af flotte billeder. Jeg er desværre ikke til varme , så vi foretrækker at køre til til Norge og Sverige. Hilsen famlien Rasmussen

28-06-2010

Linda Andersen

Hej med jer,
Jeg kan kun tilslutte mig et tidligere indlæg. Det er en virkelig god side I har fået lavet og til god nytte.
Vi skal til Frankring til sommer og får brug for en transit plads omkring Basel men kunne ikke lige finde det i Jeres oversigt - dert er muligt at der er én men vi kunne ikke få alle GPS navigationer til at virke :0). Har I mon et desideret kort over pladserne eller hvordan har I fundet frem til de mange pladser.
Vh
Linda

Hjemmeside 13-03-2010

Karsten

Hejsa..

Tak for kigget på den spændende hjemmeside. Det er flot grundig arbejde og vi fandt lige hvad vi vil bruge når vi kører til Italien her til sommer.

Mvh

Karsten & Liz

02-01-2010

Tina Richter Brink

Hej
Vi har netop reserveret plads på Camp du Domaine i sydfrankrig til sommeren 2010. I den forbindelse har vi set at I tidligere har været behjælpelig med et nummereret kort over campingpladsen. Er der mulighed for at I ville sende det til os på mail? Tak for en god hjemmeside, vi har med stor fornøjelse læst Jeres rigtig gode rejsebeskrivelser, og føler os mere forberedte på hvad vi kan se frem til i Sydfrankrig til sommer. Hvornår skal I derned til sommer? på forhånd tak for hjælpen og god tur sydpå senere i år. godt nytår herfra! med venlig hilsen Tina og Kenneth

Hjemmeside 18-12-2009

Per Servé

Hej

Det er en rigtig flot og spændende hjemmeside I har, og jeg vil derfor høre om vi skal linke til hinanden?
Jeres link vil i givet fald komme på denne side, under kategorien ”Private hjemmesider”: http://www.campinginfo.nu/linkpartnere.html , hvis jeg må få et link på jeres linkside?

Hvis I siger god for det, kan I tage mit logo fra denne side: http://www.campinginfo.nu/logo.html . I er selvfølgelig også velkommen til bare at bruge almindeligt tekstlink.

Med venlig hilsen
Per Servé


23-10-2009

Marianne Randeris

Hej
Vi har kig på Elba m.h.t. vores sommerferie næste år. Vi kunne godt tænkte os at hører hvad campingpladsen I boede på hedder og om der er andre I eventuelt kunne foreslå. Kan det passe,at det er billigere med færgebillet, hvis man bestiller gennem campingpladsen. Hvad gav I for at kommer over med campingvogn. Mange forskellige priser når man går ind og søger.
I lyder til at være meget berejst. Ved I noget om hvordan man får opmaganiseret sin campingvogn i udlandet.

Hjemmeside 22-10-2009

Joan Petersen

Hej Ole Steen

Jeg har forsøgt at sende en mail til dig, men den adresse jeg har på dig, passer åbenbart ikke :(

Så nu får du et af spørgsmålene her:
Har I skiftet jeres 2,0 SW ud med en 2,2 sedan???

Venlig hilsen Joan

28-09-2009

Mogens Sandgaard

Har med stor glæde benyttet din side vedr. transitpladser. Nu ser jeg du har et web-problem!. Jeg har et printout - ca. 2 mdr. gammelt - så hvis det kan hjælpe - så send mig lige en mail.

Hilsen Mogens

PS Har lige læst din beskrivelse af Les Pecheures i Roquebrune. Det fik jeg ikke set før jeg besøgte stedet for ca. 4 uger siden!!! - mine erfaringer var meget analoge. Vi var heller aldrig kommet ind eller ud - uden mover.

21-08-2009

Peter Hvilsted

Hej
God ide med at opbygge liste over transitpladser. Ville blive mere overskuelig (når der kommer flere) hvis i byggede den op med kategorier på lande og underkategorier på vejnumre.

07-08-2009

Henrik Christiansen

Hej
Fin hjemmeside I har lavet som jeg bruger flittigt. Har i år benyttet www.campingplatz-adam.de som overnatning på vej sydover. Fin plads og med specielle transitpladser tæt ved sanitet, lille supermarked og rest. Kan absolut anbefales.
Med venligh hilsen
Henrik Christiansen

06-08-2009

Poul og Annelise Pedersen

Vi har læst på jeres fine hjemmeside om jeres campingtur til Elba. Vi er ved at være klar til en tur til Italien og kunne tænke os at køre bl.a. til Elba. Nu er vi bare lidt usikre på om øen er til at færdes på for turister med egen campingvogn på slæb. Her tænkes specielt på vejene er der store højdeforskelle og snoede bjergveje, som er uegnede til campingvognkørsel. Vi har en plads Camping le Calanchiole ca. 10 km fra Portofino i retning Capoliveri -Porto Azzurro i tankerne. Ellers er vi interesserede i gode links. Håber I gider svare os ret hurtigt . Hilsen Annelise og Poul Pedersen

27-06-2009

Karin Hargreave

Hej.
Flot og inspirerende hjemmeside. Mange gode ideer for en "nybegynder" campingfamilie, som os ;0). Tak for kigget!
Hilsen Karin

Hjemmeside 19-06-2009

John Erik Petersen

Hej
Fin hjemmeside - kiggede især efter transitpladser.

Hjemmeside 16-04-2009

Harry Huse

Fin hjemmeside

Hjemmeside 22-02-2009

O.Lund

Hej
halaje
var lige inde og kigge lidt på jeres side,den er rigtig god, håber vi selv får bygget vores nystartede side så flot op, som i har fået.
vh
fam. Lund

03-02-2009

Janne Christensen

kære Ha????
Jeg har læst jeres hjemmeside og har specielt lagt mærke til jeres beskrivelse af Skibstrup Camping. Har i været der siden 2005 ?
Efter at have camperet rundt omkring i det meste af Danmark og specielt meget på Bornholm(12 år), valgte jeg at blive fastligger på Skibstrup i marts o8.
Jeg kan ikke genkende jeres beskrivelse af pladsen.Min dreng på 8 elsker at være der, der er altid masser af børn, både blandt fastligger og turister. Der er masser af søde mennesker der hygger sig og hjælper hinanden. Jo! vi drikker et glas rødvin eller en øl og masser af kaffe!
På vores vej: bager vi snobrød med børnene.
Spiser på skift hos hinanden.
Drikker vej-kaffe.
Hjælper hinanden med at klippe hæk osv..
På campingpladsen er der rent og pænt, toiletterne blir gjort rene 2 gange om dagen. stakit ? tivoli belysning ? jeg tror jeg har set 3 havenisser og hva så ? Hvis folk syntes at det er pænt, må de selv om det.
I marts 08 kom der nye ejere på pladsen,som ikke fortjener at jeres gamle vurdering(fra 05)ligger tilgængelig på nettet!
Der må på de 4 år, siden i var der, ha været en del udskiftning blandt fastligger-kolonien. Jeg er sikker på at Brian med snapseflasken er flyttet! For jeg har ikke mødt dem!
Hvis i nu skulle ha lyst til et nyt visit på skibstrup Camping, ja så håber jeg at i gir en lille en. For jeg kan da se at i har snapsen med på ferie. Med venlig hilsen Janne Christensen

Hjemmeside 23-01-2009

Christian Bak Petersen

Hej Ole Steen!

Tak for jeres hilsen på hjemmesiden.

Med hensyn til dit spørgsmål om tekster på billederne, så er de lavet i et almindeligt billedbehandlingsprogram, hvor man vælger "indsæt tekstfelt" (som regel markeret med et "A" ude i "værktøjskassen").

Når du så har fået tekstboksen op, kan du placere den i billedet og redigere teksten som i et almindeligt tekstprogram.

Jeg kan ikke lige huske hvilket program, jeg har brugt, men jeg mener også at f. eks. et (gratis)program som f.eks. XNView kan gøre det, men ellers kan Microsofts "fotoeditor" eller det program, der følger med dit digitalkamera klare det.

21-01-2009

Birgit Petersen

Hej.
Vi skal til Elba i juli og kunne godt tænke os at få navnet på campingpladsen. Der er dejligt med skygge.

Mange hilsener
Birgit

18-01-2009

Torben Bagge

Hej Halaje.
Rigtig god hjemmeside med mange gode billeder fra jeres ferie rundt om i Danmark og udland.Især Alba har vores interesse.Hvad hedder den campingplads i var på? Mange hilsner Torben Bagge.

Hjemmeside 05-01-2009

gaby büchner

hi, meine familie und ich waren über 20 jahre lang jeden sommer in veilby fed, erst haben wir uns häuser gemietet und dann auf dem campingplatz, diese zeit werde ich nie vergessen, ich bin dort gross geworden.
dänemark ist meine heimat geworden, ich habe oft heimweh dort hin, und dieses jahre auch wenn es nur für einen tag ist, möchte ich meinen strand wieder sehen. liebe grüsse aus tyskland. gaby büchner

Hjemmeside 07-08-2008

Leif Lauritsen

Kære Halaje.

Tak for synet af jeres flotte hjemmeside!
Jeg har især studeret afsnit fra Elba. Min kone og jeg var der i 2003, vi boede på Lacona Camping, men jeg kan se, at der hvor I har boet ser der bedre ud. Men ellers vil jeg give jer ret. Elba er et pragtfuldt sted.
Iøvrigt har vi også været de fleste af de steder i Italien som I beskriver. I Frankrig vi har også badet i floden under den naturskabte bro i Ardecheområdet, det er tilbage i -86 eller -87, men det det ser jo ligedan ud i dag.
Med venlig hilsen
Leif Lauritsen.

Hjemmeside 05-07-2008

playworld

Hej flot hjemmeside. kig også forbi i min 123hjemmeside.

16-06-2008

Lena Kaas Gluver

Hej

Sidder og nyder jeres ferie billeder fra sidste år. Vi skal selv til Camp dudomaine d. 13. juli og glæder os. Jeres billeder giver rigtig god inspiration til steder vi absolut må se - tak for det.

Vi vil høre om I kan fortælle lidt om pladsen, har alle egne parceller eller er der også "fælles" områder, hvor vognene ligger på række. Vi savner nemlig et godt oversigtskort over pladsen, det er der desværre ikke på deres ellers gode hjemmeside.

Rigtig god ferie til jer.

Lena Kaas Gluver
Allerød

15-06-2008

Per N. H.

Hej.
Har kigget jeres billeder fra Elba, meget flotte billeder. En god side med transit pladser :-). MVH Per

15-06-2008

John Sindahl

Kære … HALAJE
I Juli mdr. debuterer vi som campister og søger derfor en Nordsjællands campingplads med nem / hurtig adgangsvej fra København, og det
er her i kommer ind i billedet.

Skibstrup Camping er en af de pladser som vi ville besøge da motorvejen næsten går helt derom,desuden
havde vi hørt, at netop pladsens fastligger skulle være flinke til at hjælpe en nybegynder med vejledning / hjælp til bl.a. opsætning af
telt og campingvogn.

Da vi læste jeres indlæg om "fastliggerkoloni" i ordets værste betydning blev vi lidt usikre på om pladsen nu var et godt valg.Af fælles bekendte er vi henvist til jeres hjemmeside, som efter sigende skulle være en god og pålidelig vejleder ud i campinglivet.

Inden vi fravælger Skibstrup Camping, ville det være
glædeligt om i ville berige os med en begrundelse for jeres ”anmeldelse” hvilket beklagelig vis ikke fremgår af hjemmesiden .., på forhånd TAK.
Mvh. John Sindahl.

13-03-2008

Jensen Junior Senior

En lille hilsen fra det store USA... Sikke mange ændringer du har fået lavet...

Hilsen Kasper (Boston)

Hjemmeside 08-03-2008

Elsebeth Jensen

Hej Ole Steen.
Super god hjemmeside du har. Herligt med alle de gode billeder og fornøjelige tekster. Dine billeder fra Elba, giver os virkelig mod på, at tage derned næste år.
Tak for din hilsen på vores nye hjemmeside.
God tur i Pinsen-der er dejligt her på Fyn ;)

Hjemmeside 15-02-2008

Janne & Hans Erik Vennegaard

Hej Ole Steen

Jamen Jamen, det er da heller ikke så ringe en side du/I har.
Jo vi vil da gerne syd på, men det skal vente til jeg går på efterløn, så kan vi komme på et tidspunkt hvor der ikke er så varmt. Hverken Janne eller jeg er til meget varme, det er nok derfor Sverige er vort foretrukne rejsemål.
Vi har een gang været sydpå, Corfu i 8 dage, det er godt nok 20 år siden, men det gør vi ikke igen, vi havde 37 grader om dage, så vi opholdt os mest på hotellet hvor der var aircon., med det resultat at vi begge havde halsbetændelse da vi kom hjem.

Tak for din hilsen på vores hjemmeside, jeg ligger et link ind under private hjemmesider, til din side.

Rigtig god sommer til Jer alle i HALAJE

Mvh
Janne & Hans Erik

Hjemmeside 04-01-2008

Henning Stage

Hej Halaje.
Morsom stumfilm fra festen, den er godt lavet (-: og sikke mange camping-ture I har været på. Fortsat godt 2008. Mvh Henning.

Hjemmeside 03-01-2008

Heidi

Hej med jer

Sikke en spænende side, I dér har fået lavet. Det er i hvert fald en side, man vender tilbage til for at kigge på.

Skal lige love for at I får oplevet noget!

I er også velkommen til at "kigge forbi" vores side ;o)

Godt nytår iøvrigt :o)

Mvh.
Fam. H-erne

06-12-2007

jens grouleff

hej har set din side og kunne godt tænke mig måske at komme til elba har lagt meget på camping i it men ikke der over spørsmål er der mange myg der over hilsen den glade campist

23-10-2007

Lennart

Jeg skriver lige internetadressen til transitpladsen i Bologna igen:

http://www.camping.it/english/emiliaromagna/bolognahotel/

Hilsen Lennart

23-10-2007

Lennart

Her er yderl. en god transitplads. Ligger ved Bologna i Italien tæt på motorvejen fra f.eks. Milano eller Brenner til Adriaterhavet:

http://www.camping.it/english/emiliaromagna/bolognahotel/

Hilsen Lennart

28-09-2007

lars Frentz

Hej med jer det er en flot side i har lavet. Håber i havde en god ferie på Camp Du Domaine, vi har besøgt pladsen fast siden 1989 og har efter flere år endelig fået en plads ved vandet pragtfuld udsigt, men man skal som i skriver bestille, vi bestiller når vi afrejser.
hilsen lars og foresat god efterår

Hjemmeside 23-09-2007

svend erik larsen

hej ole tak for din hilsen er vi ikke heldig at vi kan camperer så meget vi havde ellers en par måneder hvor vi ikke kunne komme på camping da min kone blev indlagt med nyresvigt men det er nogenlunde nu hilsen svend og ulla

Hjemmeside 25-06-2007

Peter Müller

Hej Ole.

Flot side med en masse gode billeder der giver inspiration til besøg af campingpladser :-)).

Hilsen

Peter

29-05-2007

ole

Hej Lennart
Da du ikke opgiver e-mail adresse prøver jeg, at svare her.
Campingpladsen ligger jo lige bag ved Nürnberg Stadion - om det er gammelt eller nyt ved jeg ikke. Da vi brugte pladsen som transit, var den lokale pizzamand, det nærmeste vi kom den "tyske" kultur. Vi ankom sent og tog tidligt afsted dagen efter. Tak for dine pæne ord.
hilsen ole

29-05-2007

Lennart

Hej med dig. Da du brugte pladsen i Nürnberg til transit, var du da lige rundt i området som er meget historisk. Der ligger bla. det stadion - eller resterne - hvor Hitler holdt de store parader?

Og igen - flot side.

Hilsen Lennart

21-05-2007

Kristian Kaysen

Hej.
Vi påtænker en campingtur til Ile dÓléron, og har hørt det er dyrt at køre over til øen fra fastlandet. Kan I bekræfte/afkræfte dette.
Venlig hilsen
Kristian Kaysen.

Hjemmeside 21-01-2007

Brian Snor

Hej Ole

Jeg synes, det er en flot hjemmeside.
Det er et godt initiativ, at du har lagt en side ind med transitpladser.
Tak for kigget.

Mvh. BrianS

10-01-2007

Hanne Ovesen

Hejsa joan !!
rigtig flot hjemmeside og meget interesant..
Jeg vil dog gern vide lidt mere om Fort Boyard - hvis du vil dele oplysningerne med mig..
Vi påtænker at køre til Disneyland i 3 dage og derefter til en plads i nærheden af Fort Boyard (hvis det er spændende at se) og derefter til Mulhouse til Europapark..
Så hvis nu ikke fortet er spændende - vil vi ikke køre helt derover - men syntes ikke lige at vi kan finde noget om det..
Sejler færgen flere gange om dagen - skal man være på fortet i lang tid - må man evt selv have madpakke med - og mange andre spørgsmål :-))))
Svar hvis du har tid og lyst - ellers er det også okay..
Ha´en fortsat god dag..

Hjemmeside 01-01-2007

Joan Petersen

Hej Halaje

Dejligt at se andres campingoplevelser. Så kan vi få ideer til egne feriemål.

Jeg kan se, at I planlægger tur til Sydfrankrig og har et par pladser i kikkerten. Vi var på den ene - Paradis des Campeurs - i 2002. I kan læse om den på vores hjemmeside. Pladsen er ikke så stor (ca. 200 enheder) medmindre de har udvidet siden vi var der. Pladsens ejere var vældig søde og fortalte gerne om de forskellige ting, der var at se og opleve. De talte engelsk, så sproget var heldigvis ikke noget problem. Der var dog ikke meget at lave på pladsen, så hvis man helst vil have pool og underholdning, er denne nok ikke noget. I er velkommen til at skrive, hvis I har spørgsmål. Måske vi kan hjælpe, men noget kan jo være ændret siden vi var der.

Tak for kigget på jeres side.

Venlig hilsen og godt nytår
Joan Petersen

Hjemmeside 31-12-2006

Lisbeth

Rigtig god hjemmeside, med god sideopsætning. Jeg er selv begyndt på min egen hjemmeside, det tager bare tid at få den til at se pæn ud, så den er stadig på begynderstadiet.
Har bare en lille rettelse til jeres side. Billedet fra Bøjdenturen, Turister i Faaborg, er er altså et billed af turister i Svendborg, Smil!!! Det er nemlig taget nede fra Skt. Nicolaj Kirke og op ad Gerritsgade.
Hilsen
Lisbeth
Opvokset på Bøjden og bor nu i Svendborg

21-11-2006

Lene Jørgensen

hej
Superflot hjemmeside som vi lige nu er blevet inspireret af. Vi er lidt vilde med Free time i Toscana og jeg har lige skrevet på campingferie.dk hvor du skrev om det i sommer. Er det tæt på by ( gå el. cykelafstand ) og hvor store er pladserne? Ved du hvor meget det koster at få campingvogn med til Elba? vi har været den på en 1 dags tur men kunne godt tænke os at komme dertil igen. Skriv evt. hvis du har andet fra Free time du vil dele.
Hilsen Steenog Lene

18-11-2006

Lennart

Hej igen. Har set din besked på www.campingferie, men er ikke så meget for at offentligøre min e-mail her på din side, idet andre dermed også får min adresse.

Hilsen Lennart

16-11-2006

Lennart

Flot hjemmeside. Skulle i ikke snart prøve Grækenland som er mit faste campingland?

Hilsen Lennart

Hjemmeside 20-09-2006

Allan K. Rasmussen

Hej Ole . Flot side du har , jeg kommer nok til at stjæle et par ideer. Hilsen A.K.R.

Hjemmeside 10-09-2006

poul

hej folt hjemmeside ville jeg start med at skriver men hvis du få min kode til min hjemmeside via email kunne du så lægge billede ind hvis det var og hvis jeg sende billede med

hilsen poul

Hjemmeside 02-07-2006

Jan Kirkedal Jensen

Hej
Fin hjemmeside. Gode billeder.
Tak for jeres svar på "Campingferie". Vi glæder os til at kommme til Toscana i næste uge. Har I nogle tip. Det gælder både turen derned, og hvad man kan opleve og have glæde af dernede. Hvad var det for en transitplads I var på? Hvor langt var den fra Camping Free Time?
Venlig hilsen
Jan

24-05-2006

Søren Pedersen

Hello, Fam. Steen.
Flot halåge hjemmeside, måske skæmmet af for mange billeder af Ole, men ellers ....
Vi ses i Pinsen.
Fam AP

Hjemmeside 15-05-2006

Ulla-Britt Grøndal Nielsen

Tillykke med den fine hjemmeside! Personlig er jeg lidt skuffet over, at det endnu ikke er lykkedes mig at finde billeder fra Marslev Camping sommeren 2005. Det havde jo været rart med lidt gratis reklame, så der måske kunne komme en stjerne yderligere på.

10-05-2006

Lis

Camping afslutning 2005 Feddet.
Hilsen Lis