Camping Steller See

Sommeren i år gik til en gammel kending nemlig Camp Dudomaine i Provence. Da grænsen til Frankrig åbnede drog vi sydpå læsset med håndsprit og masker. Første stop blev som mange gange før, Camping Steller See ved Bremen. Fin plads, tæt på motorvej og hvor du ikke behøver at koble af. Vi fik en fin wiener schnitzel på pladsen gode restaurant, inden vi efter en god nats søvn fortsatte sydpå.

Camping Steller See

Camping Prümtal

Næste stop på vejen blev Prümtal Camping i Oberweis nord for Trier. https://www.pruemtal.de/ Prümtal er en fin plads som har en hel del sommerferie gæster, så vi var spændt på, om vi kunne få en plads. Men der var ingen problemer, så vi kom hurtigt ind og fik bord og stole ud. En tur rundt på pladsen viste, at her var både swimmingpool, restaurant, bierstaube og mange flere ting, som kunne underholde gæsterne. Men vi skulle jo videre og næste dag fortsatte turen sydpå. Vores mål for dagen var at nå til Camping Aux Rives du Soleil lidt syd for Tournus.

 

Aux Rives du Soleil

Vi ankom sidst på eftermiddagen til Aux Rives du Soleil og blev vist ned på transitområdet. Pladsen ligger smukt ned til Saone floden og kunne sagtens være et feriested, hvis man er til Bourgogne, slotte og smuk natur. Her er fine sanitære forhold og så er der om ikke en gourmet, så en rigtig god lille restaurant på pladsen. Vi nød dagens ret og et godt glas vin og det kan anbefales, virkeligt godt. Dagen efter var det sidste etape inden Levandou og Camp Dudomaine. Indtil nu havde ferien været uden problemer og vi glædede os til gensynet med Provence, Men så ...

2. del: http://www.halaje.dk/446892010