Velkommen til Enø Camping

Klar til en dejlig weekend

I forbindelse med navnfest i Karrebæksminde drog vi afsted til Enø Camping sidste weekend i august. Vi har aldrig før været på pladsen, men det var en rigtig positiv oplevelse. Pladsen fremstår ren og velholdt med fine små blomsterarrangenmenter. Der hersker fred og ro med en dejlig atmosfære og en god stemning campisterne imellem. Her er mange fastliggere, men alle er søde og rare og der er intet kolonihavestil over pladsen.

Velholdt sanitetsbygning med flot blomsterarrangement

Fin plads for enden af vejen

Kun få meter til stranden

Der er direkte adgang til en dejlig sandstrand fra pladsen, så du kan nyde en dukkert i bølgen blå. Pladsen har ingen butik, men ganske få meter herfra findes både bager og supermarked i Enø By.

Enø By få meter fra pladsen byder i øvrigt på charmerende små cafeer og butikker, hvor du kan få din lyst styret, hvad enten du er til gourmet eller en håndbajer. Cafe Brohjørnet kan kraftigt anbefales - fremragende mad.

Dejlig strand

Sol over Enø, læg mærke til fin moderne EL stander

Så Enø Camping kan klart anbefales. Vi blev faktisk en dag længere end beregnet. Et dejligt sted vi bestemt vender tilbage til. Det gjorde jo heller ikke noget, at vejret var med os😎 

Navnefesten var forresten en forrygende dag - men her er billederne private !!