Terrassen Camping

De rutter ikke med pladsen

Vi forlod Vivi og Rene og satte kursen mod Østrig og Ossiachersee for at finde en plads, hvor vi kunne være en 2-3 dage. Jensen ville følge efter senere. Først på eftermiddagen nåede vi frem til søen og kørte ind på den første plads vi mødte. Her måtte man desværre ikke have hund og da Vivi og Rene ville støde til os kørte vi videre rundt om søen. På Terassen Camping var hunde velkomne og vi kunne blive installeret. Som navnet antyder er pladsen bygget op på terasser og næsten alle har sø-kig.

Her er vores udsigt

Pladsen lille strand

Terassen Camping er en rigtig hyggelig plads med pæne og velordnede forhold uden at være prangende. Ligger lige ned til søen, hvor der er en lille "sandstrand"

Men som altid i Østrig er der mulighed for blandet vejr og vi fik da også både lave temperaturer og regnvejr. Så vi kørte lidt rundt om søen, var oppe at se Burg Lanskron og prøvede sommerrodelbahn. Efter 4 dage gik det nordpå og hjematter.

Halaje på Terassen Camping

Sommerrodeln

Camping Kratzmühle

Første stop nordpå blev en gammel kending, nemlig Camping Kratzmühle mellem München og Nürnberg. En dejlig plads, hvor du altid er sikker på, at kunne komme ind. Dagen efter nåede vi frem til Camping Barleber See omkring Magdeburg, hvor Vivi og Rene blev "forvist" til hundeområdet, mens vi fik seeview. En spøjs plads, hvor der var mange regler og man gik seriøst op i dem 🤪 Men vi skulle jo kun være der en enkelt nat og det var fint nok. Efter Magdeburg gik det til Kruså, hvor vi handlede ved grænsen og pustede ud på Kruså Camping inden det dagen efter gik hjem.

Transit området Barleber See Camping