FDM Camping Nordstrand en september weekend

Alligevel en hel del vogne her midt i september

Her midt i september trodsede vi vejrguderne og tog på en lille tur til Nordsjælland, for at tilbringe weekenden på FDM Camping Nordstrand ved Nyk.Sjælland sammen med Jensens. Da vi begge i vores sommerferie ikke havde været ved havet, trængte vi til, at komme på stranden og fra pladsen var der kun 50 meter til vandet.

Algade, Nyk. Sjælland

Fredag aften kom vores datter og svigersøn på besøg og blev til lørdag. Dejligt at ens børn stadig gider at tilbringe tiden med de gamle. Lørdag tog vi en tur ind til Nyk.Sjælland for at ose og kigge på bylivet. Der var stadig mange mennesker på gågaden på dette tidspunkt af året, og vejret var med os - solen tittede frem og varmede os, så blæsevejret ikke føltes så slemt. Efter et par timer i byen drog vi hjem til pladsen til en velfortjent frokost.......og en "morfar" ...........

Der var rigtig gang i bølgerne, men ingen i vandet.....

Om eftermiddagen gik alle en tur på stranden og blev blæst godt igennem. Der var godt gang i bølgerne og især Baloo nød, at komme til stranden. Fra stranden slentrede vi tilbage igennem sommerhus-området og alle blev enige om, at vi var bedst tjent med vores campingvogne. Søndag vågnede vi til solskin og kunne pakke ned i godt vejr. En dejlig weekend var slut og vi kørte mod København ved 14-tiden.