Nekselø i baggrunden med sit enestående dyre -og planteliv

Tarzan i bar overkrop

Med en Grundlovsdag og en fri fredag var der lagt op til en dejlig lang pinse ferie. Da vores unger gerne ville besøge os, valgte vi Camping Vesterlyng, kun en times kørsel fra København. Fruen og jeg ankom torsdag formiddag i strålende sol og 23 gr. Fik hurtigt stillet op og nød det gode vejr. Ved 14 tiden trak det op og Vivi og Rene ankom lidt efter i silende regn. Efter at have siddet et kvarters tid i vores fortelt, rakte tålmodigheden ikke længere hos Jensen. Han smed overtøjet og fik movet vogen på plads i styrtregn.

Det klarede heldigvis op og vi nød den flotte solnedgang over Sejerøbugten

Dyrefolden på pladsen

Fredag ankom vores datter Cecilie og da det var overskyet, valgte vi, at tage en tur til Kalundborg på sigthseeing. Vi må nok indrømme, at vi havde forventet lidt mere af Kalundborg - mage til død by skal man lede længe efter......Hver anden butik i centrum i Gågaden var til salg og her var meget få mennesker. Nå, men vi fik da handlet i Dag'li Brugsen og vendte hjem til pladsen, hvor solen var brudt frem. Grillen blev fundet frem og dejlige bøffer tilberedt. God rødvin, fremragende udsigt over Sejerøbugten. Jamen er det ikke herligt......

 

 

Trappen her var det mest interessante ved Kalundborg

Alle sidder ude og nyder den dejlige aften, næsten sydlandsk stemning

Familien nyder pinsefrokosten

Lørdag holdt vi pinsefrokost i strålende sol og over 25 gr. Foruden vores søn, Nikolaj kom også fætter Søren fra Odense på besøg. Efter frokost var det godt med en vandrertur til stranden og få dyppet tæerne. Det gode vejr fortsatte og alle på pladsen sad ude hele aftenen og nød livet. En rigtig god pinse lørdag.

 

På vej gennem klitterne til Sejerøbugten

Rene, Søren, Nikolaj og Balou leger i vandkanten

Der var gang i swimmingpoolen

Vores nevø Rasmus ankom med sin kæreste Chrstina og deres dejlige lille datter Lucca om søndagen med friskbagt morgenbrød, så vi kunne fejre hans fødselsdag. Endnu en flot dag med sol og høje varmegrader, hvor vi nød livet på pladsen og den skønne strand ved Sejerøbugten. Mandag formiddag meldte realiterne sig og vi fik pakket ned og vendt næsen hjemad.

Nu ser vi frem mod sommerens tur til Frankrig...- om kun 2-3 uger.

Aftenstemning på Vesterlyng