Vores første "vogntog" Opel Corsa Swing og Cabanon telt

En saga begynder her.....HALAJE i sin vugge !

Under oprydning i vores gamle papirfotos, dukkede en del billeder op fra vores campingture gennem årerne. Så billederne blev scannet og lagt ind - kvaliteten er svingende, men giver et meget godt billede af campinglivet dengang og nu. Der bedes tages forbehold for eventuelle hukommelsessvigt................

Første tur som campister 1985 - Istrien

Ja, dengang sad vi også i kø

Vores første campingtur gik til det tidligere Jugoslavien, nærmere betegnet Pula på Istrien. På vejen derned skulle vi mødes med Lis og Finn i Østrig, som var på vej hjem fra Italien. Vi aftalte at mødes på parkeringspladsen ved saltminerne i Salzburg mellem klokken 14 0g 16 !!

 Vi ankom et par timer for sent, men på den mennesketomme P-plads sad søster Lis under et træ og læste i en bog. Vi kørte herefter til den lille by Werfen, hvor vi boede på et lille hyggeligt "Zimmer frei", hvor vi havde 2 værelser på 1. sal med den velkendte balkon hele vejen rundt om huset. Her kunne vi nyde udsigten over dalen og floden Salzach. Et besøg i den berømte ishule blev det også til.

Uden GPS blev kortet studeret lidt nøjere

Udsigten fra vores værelse i Werfen

På vej op til den berømte ishule

Der skiftes til vintertøj !!

Der hviles ud i over 1500 m højde

Anne på havnen i Rovinj

Efter et par dage i hyggeligt samvær med søster og svoger gik det videre mod Pula. Efter lidt søgen frem og tilbage endte vi på Camping Stoja, en kæmpe overfyldt plads med meget lidt gæstfrihed. Jeg kan ikke huske,hvor længe vi var der. Men vi fik da set Pula og var en tur i Rovinj. Det var ikke den bedste oplevelse af østeuropa, så på de kanter har vi ikke været siden.

http://www.arenacamps.com/arenacamps_camping/stoja_camping

 

Camping Stoja

Læg mærke til alternativ køletaske

Anne i vandet på campingpladsen

Amfibieteateret i Pula

Havnen i Rovinj