Bragende flot St. Bededags vejr på Hornbæk

Store Bededagene

"her er godt, far "

Så kom vi endelig på græs efter en lang og kold vinter. Sammen med Vivi og Rene har vi slået os ned på Hornbæk Camping, hvor vi har booket plads til og med pinse. St. Bededags ferien blev en solrig oplevelse med sol fra morgen til aften i alle 3 dage. Skønt, når vi nu hørte, at det sneede andre steder i landet !!

Hornbæk Camping ligger rigtigt skønt placeret direkte ved Hornbæk Plantage og i gå afstand til Hornbæk by. Så vi fik vandret i skoven, var på strøgtur i Hornbæk og italiensk restaurant lørdag aften. Ellers nød vi bare solen og livet i det nordsjællandske.

Søndag eftermiddag var det en fornøjelse bare at kunne køre hjem, uden at skulle pakke det hele sammen. Vi glæder os allerede til næste weekend.

 

 

Frokost i det grønne

På cafe i Hornbæk

Kr. Himmelfartsdagene

Så sprang skoven ud i fuldt flor

Tilbage i Hornbæk i bragende sol og sommer. De ekstra feriedage betød også, at pladsen var fuldt optaget og vi lå meget tæt. Støjniveauet var steget tilsvarende, da det jo i dag er normalt, at børnene må te sig som de vil, når altså bare det er ens egne. Lidt pli ville være ønskeligt i ny og næ. Nå, vi er nok bare blevet gamle og sure campister 🤪

 

Fantastisk at Helsingør Pigegarde træder op, bare fordi HALAJE er i byen :)

Torvet i Helsingør

Ad kystvejen til helsingør

Lørdag kørte vi en lille tur til Helsingør for at ose og nyde stemningen i den gamle købstad. Vejret var jo stadig pragtfuldt og havde lokket det halve af Sverige til byen. Men Helsingør er en hyggelig by og efter at have nydt pigegarden, nød vi en frokost på torvet inden turen gik retur til Hornbæk. Næste weekend er det pinse og så er det meningen at pakke sammen i Hornbæk for denne gang.

 

Frokost på torvet i Helsingør

Pinsen

Aftenstemning på Boulevard Mondeo

Fredag før pinse ankom vi i solskin og havde en fin eftermiddag og aften på pladsen, hvor nu også Larsens var dukket op. Vi grillede allesammen og spiste alle over hos Jensens i deres mega store fortelt. Vi håbede så at lørdag ville vise sig fra sin pæne side, når nu vi skulle have pinsefrokost med familien.

 

 

Fætter Søren og Nadia er ankommet

Den travle studerende Cecilie

Æg og rejer er godt, når man ikke spiser sild

Selvom om det holdt tørvejr og solen glimtvis var fremme, rykkede vi indenfor til vores pinsefrokost. Foruden fætterskabet med hustru ankom Jensens børn og barnebarn Lucca samt vores egen datter Cecilie. Så der var trangt i forteltet, men vi havde en fantastisk dag og aften, med alle mulige lækkerier. Halvdelen af de unge mennesker kørte hjem om aftenen, mens de andre gæster overnattede.

 

Det er Søren bag lampen :)

Freden sænker sig over pladsen

En sidste aftentur på pladsen

Søndag er der ikke meget at skrive om. Det regnede stort set uafbrudt. Vi fik sendt vores gæster godt hjem, damerne tog på osetur i Hornbæk og andre igen slappede af.

Mandag var det heldigvis tørvejr, så selv om det blæste en del fik vi pakket ned i ordentligt vejr. Ved middagstid drog HALAJE hjem fra Hornbæk, men det er helt sikkert ikke sidste gang vi har været der.