Indkørsel til Village De La Plage

Bretagne, Frankrig 2003 med Venue Hollidays

Sommeren 2003 var familien Hansen alene afsted på teltferie til Bretagne. Dette var samme år, hvor vi købte campingvogn om efteråret, så det foregik i lejet telt gennem Venue Hollidays. Vi boede på Camping Village De La Plage, tæt ved den lille by Guilvinec, som ligger syd for Quimper. Pladsen ligger helt ned til vandet og vi skulle ikke gå mere end 30 meter, så var fødderne i vand.
På pladsen var et mindre pool-anlæg med rutchebane, som ungerne havde stor fornøjelse af. Her var også en lille restaurant og bar.
Ellers var der de facilliteter, som man havde brug for.
Guilvinec var som sagt en lille fiskerby, der virkede lidt død i sværen. Men vi var da inde og kigge og havde strøget næsten for os selv. Klokken er altså 8 om aftenen midt på sommeren - hvor er folk!!
Vi fandt en god lille restaurant (gør vi næsten altid), hvor vi fik mulles og lokal vin.
Le Mont-St. Michel
Turen hjemad gik via Brest, hvor vi fik frokost og videre til Avranches, hvor vi overnattede på Formule1. Her fik vi lejlighed til at opleve Le Mont-St. Michel, som er et fantastisk bygningsværk, beliggende på en "klippe" et godt stykke fra fastlandet. Før i tiden var der kun forbindelse til øen, når tidevandet havde trukket sig tilbage og du kunne gå derud. Nu er der bygget en dæmning, så man ikke er afhængig af tidevandet. Vi var så heldige, at opleve vandet komme brusende, da vi var på øen. I løbet af 10-15 minutter var vandstanden steget med 4-5 meter.
Paris - Versailles
Fra Avranches kørte vi til Paris, hvor vi boede på Hotel Ibis i Versailles. Om aftenen kørte vi ind til Montmartre, hvor vi spiste på en restaurant tæt ved Sacre Cour. Dagen efter kørte vi ud til Versailles slottet, hvor vi havde en dejlig dag med pragtfuld vejr og mange oplevelser. Aftenen sluttede på restauranten over for hotellet. Herefter var det mod Danmark med en enkelt overnatning i Tyskland.