Kr.Himmelfart og Pinse på Sandager Næs 2018

Vi ankom allerede tirsdag aften til Sandager Næs, da fruen var beordret på ferie!! Sidste år i pinsen lå vi nede i en "firkant" med 4 parceller, men de var desværre booket i Kr.Himmelfartsdagene. Vi fik så plads lige bag dem og det viste sig, at det var en vældigt godt bytte. Så vi fik ændret dette til også at gælde i Pinsen.

Cecilie er tjekket ind

I Kr.Himmelfartsdagene fandt vi ud af, at de nye pladser var et perfekt bytte. Vi havde lidt mere privatliv og kunne stadig nyde udsigten. Eneste minus var en flok sønderjyder, der lå på de 4 andre pladser. De havde simpelthen ikke nogen begreb om, hvordan man opfører sig på en campingplads. Støjende adfærd hele dagen og et temmeligt stort indtag af alkohol gjorde dem ulidelige at høre på. Efter 2 dage havde vi fået nok og klagede vores nød til lejrchef Michael. 2 minutter senere var Michael på stedet og derefter var de som blide lam !!

Melanie og Sisse hoppede i bølgen

Resten af ferie nød vi det gode vejr og de skønne omgivelser. Sandager Næs er en virkelig dejlig plads, som vi varmt kan anbefale. Med kun 800 m til stranden lokkede det gode vejr til en svømmetur for familiens yngste deltagere. Friskt, men dejligt. Efter nogle skønne dage efterlod vi vognene, for at vende tilbage ugen efter og holde pinse.

Aftensmad i det fri

Pinse dagene

Til pinse fik vi selskab af Vivi, Rene og Balou og blev igen mødt af et pragtfuldt vejr. Denne gang var der en dejlig ro på pladsen (ingen sønderjyder). Så vi kunne rigtig nyde freden og roen på Sandager. Pinselørdag kom familie og venner til frokost og vi havde en dejlig dag i hinandens selskab. Vi er blevet rigtige glade for Sandager og har da også booket pladserne til næste år. Så vi ses igen i 2019.

Pinsefrokost

Vores udsigt - også i 2019 - vi ses