Indkørsel til receptionen

Store Bededag

Så blev det St. Bededag og vi er ankommet til Smidstrup Camping.
En plads vi havde glædet os til at besøge. Både fordi den så spændende ud og ikke mindst kun 3 kvarters kørsel fra København.
På vores vej var der kun en enkelt række parceller, så der var fint luft omkring os.

Eneste minus er prisen - her er sgu dyrere end på Feddet !!!!! - Smidstrup har dog kun 3 stjerner....

Her er dejlige rene og flotte sanitære forhold - der er desværre bare ikke ret mange brusere og håndvaske. 3 bruserum og 2 håndvaske !!! Der er ingen kabiner med håndvaske, hvilket damerne var stærkt utilfredse med. Det koster en bondegård at benytte familierummene, så dem blev vi fra.
Vi havde jo pragtfuldt vejr alle 3 dage, så dagene blev nydt udendørs i fulde drag. En smut til Gilleje Havn blev det også til, hvor vi nød det gode vejr og det kolde øl. Hjemme på pladsen blev der bl.a. spillet Vikingspil - De unge mod De gamle ( De gamle vandt 2.-1)

Kr. Himmelfartsdagene

Kr. Himmelfart ankom vi onsdag i silende regn, men torsdag klarede det nogenlunde op, dog med lidt byger af og til. Men fredag den 18. maj bragede solen igennem i anledning af Hansens fødselsdag, så vi kunne sidde ude og spise. Som en behagelig overraskelse dukkede fætterskabet "Brosteen" op sammen med sin viv Alice og deltog i løjerne.
Iøvrigt blev der i disse dage åbnet for flere rum i sanitetsbygnigen, så nu svarer udbuddet mere til pladsen.

Pinsen

I pinsen var vejrudsigten jo ikke for god, men vi håbede det bedste. Fredag aften ankom vi i tørvejr, men fik en ordentlig byge om natten. Lørdag startede gråt, men ved middagstid klarede det op og solen skinnede mens vi grillede. Søndag var rimeligt, vi spillede da Vikingespil i solskin og aftenen var meget flot. Mandag fik vi pakket ned i tørvejr og drog hjem efter 3 weekender på Smidstrup. Efter at have ligget fast i maj måned vandt pladsen da mere sympati. Der er bare stadig for dyrt og man savnede muligheder for, at spadsere en tur om aftenen.
Men vi fandt da ud af, at fastliggere bliver vi aldrig, vi må se noget nyt og opleve noget. når vi er ude.