Hvidbjerg Camping 2018

Vesterhavet, blæsende skønt !

Da chancen bød sig for et par ekstra fridage (for fruen) besluttede vi at køre en tur til Hvidbjerg Camping ved Blåvand. Så tirsdag drog vi vest på for at nyde Vesterhavet og samværet med lillebror og familie.

Vi ankom om eftermiddagen og blev venligt modtaget i receptionen. Der var flere pladser at vælge imellem, men vi endte med at vælge et sted, hvor vi kunne være ved siden af hinanden. Som man kan se skinnede solen fra en skyfri himmel og så er det jo en leg at få stillet forteltet op. Vi havde aftenen for os selv, da Per og Pia først ville kommme onsdag. Så vi gad ikke lave mad, men gik op på pladsens restaurant. Hyggeligt sted, venligt betjening og OK mad uden på nogen måde, at nærme sig gourmet 🤪

Indkørsel til Hvidbjerg Strand Camping - masser af plads

Flisebelagte veje og igen masser af plads

Pladsen ligger lige ved Vesterhavet

Onsdag dukkede resten af familien op og dagen gik med hygge og en tur rundt på pladsen. Hvidbjerg er Danmarks største campingplads med næsten 600 parceller. Men alligevel synes den ikke så kæmpestor grundet "indretningen" med hække og træer. Udover de ca. 600 parceller er her et hav af forskellige hytter og et stort strandhotel. Her er wellness,  badeland, westernby, legeland, minigolf, boldbaner, legepladser, restauranter, pizzaria og jeg skal komme efter dig🤪 har sikkert glemt noget !! Men en skøn plads med top moderne sanitets facilliteter.

På vej til stranden

Dejlig strand......... om sommeren !!

Livet nydes på Cafe "Pia"

Torsdag fortsatte det gode vejr og vi drog ind til Blåvand, ca 1 kilimeter fra pladsen. Det gode vejr havde lokket mange mennesker til den lille by og der var vel besøgt i cafeer og butikker. Vi fik også købt ind til aften-grillen !! og så hjem på pladsen for at nyde solen og en kold i Hansens Biergarten. Resten af ferien gik med ren afslapning og en enkelt tur til Tirpitz bunkeren ved Blåvandshuk.

Hansens Biergarten

Tirpitz bunkeren