Vores vej på Camping L'Ardéchois

Udturen

Siden vi valgte, at køre over Fyn sydpå er det næsten blevet en tradition, at vi mødes på Kruså Camping torsdag aften og starte ferien derfra. Så det var også tilfældet denne gang. Ti minutter efter, at Anne og jeg var ankommet, trillede Vivi og Rene sammen med Balou ind på pladsen. Markisen ud, benene ned, to stole frem og vi var klar til at tage hul på de næste 3 ugers ferie.

Kruså Camping er faktisk en rigtig god plads, meget større end man lige kunne forvente. Så du er altid sikker på en transitplads. En stor ny sanitetsbygning bagerst på pladsen har højnet kvalliteten væsentlig.

Transit på Camping Hohensyburg

Fastliggere med fin udsigt

Fredag morgen gik det så sydpå til Hamborg og gennem Elb Tunnellen uden de store problemer. Vi fortsatte af A1, som vi synes ikke er nær så tæt trafikeret som A7. I nærheden af Dortmund valgte vi at køre ind på Camping Hohensyburg for at overnatte. http://www.camping-hohensyburg.de/  En typisk tysk plads med de mange fastliggere, bierstaube og rene sanitetsbygninger. Fint lille område til transitgæster. Hyggeligt område med skov omkring dig, hvor vi gik en lille tur og Balou fik næsen for langt frem ved en elektrisk hegn omkring de lokale får. AV, AV

 

 

 

Transit på Camping L'Arc en Ciel

Åben og primitiv, men perfekt transit

Sidste stop før vores endelige feriemål blev lidt syd for Nancy i nærheden af Vittel, ved en lille "by" der hedder La Neuville Sous Chatenois !! Her ligger Campng  L'Arc en Ciel, som på deres hjemmeside( http://www.larcenciel.eu/  ser rigtig god ud med stort transitområde og lige ved motorvejen. Da vi drejer af motorvejen og efter et par sving er ved adressen, (iflg. Garmin) ser vi godt nok nogle flag, men ellers kun en flad græsmark uden bygninger. Så vi kører lidt videre i den tro, at pladsen må ligge længere fremme !! Men, men !  den var god nok. En lille træhytte udgjorde receptionen, der var bare ikke et øje. En lille seddel oplyste at ejeren ville komme omkring kl. 18. Fint nok, vi kørte ind op fandt et par pladser.

 

Sanitetsbygningen på Campng L'Arc en Ciel

Campng L'Arc en Ciel

Lidt over kl. 18 dukkede campingmutter op med mand og børn - vi blev registreret og det viste sig, at den lille "ensomme" sanitesbygning var nyopført og med meget pæne facilliteter. Parcellerne  var små, men som transit var det såmænd en OK plads. Der var intet at se i miles omkreds og da det begyndte at regne og blæse krøb vi tidligt til køjs, for næste dag at køre den sidste etape.

Næste morgen vågnede vi til lidt gråvejr og kørte det sidste stykke til Ardeche uden de store problemer. Vi ankom sidst på eftermiddagen i bragende sol og 28 gr.

Ardeche 2. del: http://www.halaje.dk/6150746