Slottet Villandry

Mor og datter genforenes på Lüneburg Heide

Sommerferien i år skulle denne gang gå til Loire dalen og hvis der blev tid - et par dage i Alsace.

Vores store datter Cecilie ville gerne med os, men kunne først få fri fra om søndagen, så fruen og jeg kørte til Camping Lüneburger Heide fredag morgen via Rødby-Putgarden. Der er pt. en del vejarbejde på motorvejs strækningen lige før Hamburg og vores GPS anbefalede, at vi tog en alternativ rute og ville derved spare 80 minutter !! Det er dog trods alt en del, jamen, jamen lærer du det aldrig Ole. Pludselig befandt vi os midt i Hamburg med campingvogn på slæb. I Hamburg er der også vejarbejde og vi blev ledt af en omkørselsvej et sted inde i byen. Lige da jeg drejede så jeg 50 meter fremme, at vejen snævrede ind med en max bredde på 2 meter TO METER !!! Det går aldrig godt, men ind med sidespejlene og på en eller anden måde, med god hjælp af fruen lykkedes det at snige os igennem - uden en skramme. 10 minutter senere var vi atter på motorvejen og ankom til Camping Lüneburger Heide ved 16-tiden, hvor vi havde booket plads.

 

Installeret på Lüneburger og klar til at besøge deres rigtig gode restaurant

Aftenstemning på Lüneburger

Lørdag tog vi en tur til Soltau og var så heldige, at der lige netop var markedsdag. Så vi nød byen, de mange boder og en god frokost.

Søndag aften hentede vi Cecilie i Hamburg Lufthavn og efter en god nats søvn gik det mandag morgen mod Loire dalen. Sidst på eftermiddagen nåede vi frem til vores transitplads i nærheden af Aachen ved den lille by Eupen i Belgien. Camping Hertogenwald, http://www.camping-hertogenwald.be/en.html viste sig at være en nedslidt plads med et overvældende flertal af fastliggere. Billeder fra deres hjemmeside var umuligt at genkende🤩Men vejret var med os og vi skulle jo videre dagen efter.

Camping Hertogenwald - billedet lyver....

Camping Hertogenwald

Camping Huttopia Rambouillet

Solen skinnede fra en skyfri himmel, da vi fortsatte rejsen tirsdag morgen mod Loire. Vores mål var at nå lidt syd for Paris. Med Paris kan man aldrig vide sig sikker, så vi havde ingen fast plads i tankerne. Men med fruen ved rattet gik det smertefrit igennem storbyen og vi fandt en dejlig plads lige syd for Paris ved Rambouillet, Huttopia Rambouillet, http://france.huttopia.com/en/destination/campsite/huttopia-rambouillet/site

Huttopia er en kæde af pladser, hvor der er lagt vægt på, at være i et med naturen. Alle bygninger og udlejnings enheder er udført i træ og her kan man føle sig som Tarzan og Jane !!

Huttopia Rambouillet, camping i skoven

"Me Tarzan - You Jane"

Efter at have nydt tiden i naturens nærhed, var det tid til sidste etape inden vores bestemmelsested, Sainte Catherine de Fierbois i nærheden af Loires "hovedstad" Tours. Vi har tidligere benyttet os af pladser som er med i Les Castels kæden. Alle har været 5 stjernet og virkelige dejlige pladser, så det var med samme forventning vi havde valgt at tage til Camping Parc de Fierbois. http://fierbois.com/en/

Vi havde ikke booket plads, så nu var vi spændte på om der var nogle ledige.

Loire 2. del: http://www.halaje.dk/10293853